Μαθήματα Κιθάρας Λευκωσία – Guitar Lesssons Nicosia

Lyras Music School

Το Lyras Music School είναι η σχολή μουσικής του Κωνσταντίνου Λυρά που βρίσκεται στον Στρόβολο, στη Λευκωσία.

Η σχολή του Κωνσταντίνου Λυρά προσφέρει μαθήματα μουσικής αλλά με εξειδίκευση και βασικό στόχο στην εκπαίδευση της κιθάρας (Guitar Lessons Nicosia) σε επιλογές από διάφορα είδη μουσικής όπως: Rock, Blues, Jazz, Classical, Metal όπως επίσης ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Η σχολή προσφέρει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας, μαθήματα κλασικής κιθάρας, μαθήματα ακουστικής κιθάρας όπως επίσης και κιθάρα φλαμένκο, ηλεκτρικό μπάσο, αρμονία και θεωρία της μουσικής, τεχνολογία της μουσικής και άλλα μαθήματα μουσικής.

Στη σχολή διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα και εγκαταστάσεις, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες και πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας μουσικής και κιθάρας.

Ανάλογα με τον σκοπό που έχει ο κάθε μαθητής, η σχολή προσαρμόζεται στις ανάγκες του και στο μουσικό στυλ που τον ενδιαφέρει.

Εφόσον επιλεγεί από τους μαθητές, υπάρχει η δυνατότητα προετοιμασίας για αναγνωρισμένες εξετάσεις μουσικής στο στυλ της κιθάρας που έχουν διαλέξει αλλά και να συμμετάσχουν σε μαθητικές συναυλίες.

Ο Κωνσταντίνος είναι διπλωματούχος BA Music πανεπιστημίων της Αγγλίας και Ουγγαρίας. Έχει κάνει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο κονσερβατόριο του Birmingham στην Αγγλία και κατέχει τους τίτλους Master of Μusic και Postgraduate Certificate in Music.

Ο Κωνσταντίνος ασχολείται με τη μουσική για πάνω από 20 χρόνια. Είναι μέλος του Συνδέσμου κιθάρας Κύπρου και έχει διδάξει κιθάρα και μουσική σε γνωστές σχολές της Αγγλίας και Ωδεία της Κύπρου όπως: Yamaha Music schools, Progress Academy, Lichfield Cathedral School και άλλες.

Η σχολή προσφέρει σωστή προετοιμασία στους μαθητές που έχουν σκοπό να σπουδάσουν μουσική στην Κύπρο ή στο εξωτερικό σε πανεπιστήμια της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένων και Αγγλίας, Ελλάδας, Κύπρου, Γερμανίας, Ολλανδίας κτλ).